OPTI-MYST FABER

Echte vlammen: je blijft ernaar kijken!
Het Opti-Myst vuur maakt een einde aan het ‘platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft een drie dimensionaal vuurbeeld met rookeffect ontwikkeld. Nog nooit brandde elektrisch vuur zo realistisch.
Vanuit alle hoeken zie je vlammen branden. Maar let op:  je blijft ernaar kijken.

Alleen stroom en water nodig
Een waterreservoir, vijf lampen van 50 Watt (12 Volt) en 2 verdampers creëren revolutionaire vlammen. Niet te onderscheiden van echt. Op een vol reservoir van 1,3 liter brandt de haard 8 – 10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp is goed voor de vochthuishouding in huis. De vlamhoogte is regelbaar en voor het comfort wordt gezorgd door de luxe afstandbediening.

Vriendelijk in gebruik
Elektrische haarden kun je plaatsen waar je wilt. Gewoon plug and play. Ze zijn vriendelijk voor het milieu, eenvoudig in gebruik en veilig voor kinderhandjes. Hoe echt het ook lijkt. Het vuur wordt niet warm.

 

Mystic Fire Ruby Fires

RUBY MYSTIC FIRES is een revolutionaire aanvulling op de traditionele elektrische vuurbeelden. MYSTIC FIRES geeft de illusie van echt vuur d.m.v. een gepatenteerde 3-D techniek. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en heeft géén glasruit. Het vuur zoekt zijn weg 3-dimensionaal tussen de houtset door. Echte mystiek!

Er zijn verschillende modellen ontwikkeld met afstandsbediening, gloei effect door middel van LED verlichting. Eén van de modellen is tevens uitgevoerd met verwarming.

 

Home | Algemene voorwaarden

Shoxl Webshop